Mix pakken

Skrædersy din helt egen pakke alt efter årets beskaffenhed eller de problemer du ved du altid har. 

f.eks 1: (Villa pakken) 1 times lugning af bede en gang i måneden (april-oktober), 2 årlige sokkelbehandlinger mod myre,  samt 4 gnaver depoter og en bygnings inspektion. Hvor vi kommer og laver et vinter eftersyn på dine gnaver stationer 1 gang om vinteren. 

f.eks 2: (sommerhus pakken) 1 times have arbejde en gang i måneden (april-oktober), 1 årlig sokkelbehandling mod myre, 1 muldvarpe behandling samt 4 gnaver depoter og en bygnings inspektion. Hvor vi kommer og laver 2 vinter eftersyn på dine gnaver stationer og tilser at sommerhuset er i intakt, om der er væltede træer ned i sommerhuset og lignende. 

Myre pakken

Har i problemer med myre på jeres vej, så gå sammen og bestil en Myre pakke

Ved flere end 5 husstande på din vej kan der laves en rabatpakke på 2 årlige sokkel behandlinger mod myre til blot 450 kr. ink moms. Hvis der ønskes en indendørs bekæmpelse kan dette tilkøbes i pakken til 300 kr ink moms pr husstand.

Gnaver sikring

Har du brug for en gnaver sikring af din ejendom eller butik, så ring og få et tilbud på dette. Pakken inkludere ud over gnaver depoter, en bygnings inspektion hvert 3 år.