Myrebekæmpelse nær Holstebro og Skive

Få professionel myrebekæmpelse med Ransborg Multiservice

Vi kender alle myren, og den kan virkelig blive en plage, hvis den får lov at bo i ens hjem, virksomhed, på terrassen eller lignende. Myrer kan være meget nyttige dyr, når de lever i naturen, men det er ikke attraktivt at have myrer i hjemmet. Nogle myrer kan være sygdomsbærere, de kan underminere en nylagt terrasse eller gøre dine madvarer uspiselige. Derfor tilbyder vi professionel og effektiv myrebekæmpelse både udendørs og indendørs. Man kan som privat person ikke selv få adgang til midler, der har en lang virkning, hvorfor du bør kontakte os for at komme problemet til livs. 

Effektiv og godkendt bekæmpelse – både indendørs og udendørs

Hos Ransborg Multiservice udnytter vi selvfølgelig kun giftmidler, der er godkendt af miljøstyrelsen. Det er både for myrernes skyld og for alle os andre. Afhængigt af hvor stort jeres problem med myrer er, kan behandlingen selvfølgelig variere. Nogle gange er det også nødvendigt med flere behandlinger. Generelt foregår indendørsbehandlingen ved at bruge en særlig gel, der dræber boet indefra. Udendørs laver vi sokkelbehandlinger eller spotbehandlinger med en særlig gift, der bør komme jeres problem til livs. Vi bekæmper myrer effektivt i Holstebro og Skive.

Gode råd til forebyggelse af myrer

Der er visse husmor-råd, der kan hjælpe jer til at holde myrerne på afstand et stykke tid og dermed gøre jeres hjem mindre beboeligt for myrer. Der er som sagt ikke mulighed for at private personer kan komme i kontakt med de effektive giftmidler, vi bruger, men disse råd kan tages i brug ved en mindre situation:

- Du kan hælde almindeligt eddike, kanel eller peber på myrernes bo for at skræmme dem væk

- Sørg for at opbevare dine madvarer i lukkede beholdere

- Kogende vand kan også hældes på boet for at tage livet af myrerne

Kontakt os i dag og hør mere om vores rabatpakke til flere hustande på samme vej

Vi tilbyder myrebekæmpelse i Holstebro, Skive og omegn, så du kan blive kvit med denne plage. Oftest vil flere husstande på vejen opleve, at de døjer med myrer, så hør din naboer ad, så I kan få en samlet rabatpakke på myrebekæmpelse. Vores professionelle midler sikrer jer en længerevarende effekt, og I kan høre mere om vores tilbud på telefon 21 54 72 73 eller på mail rrskadedyr@hotmail.com.