Her ses en Brun rotte som er aktiv ved højlys dag.

Rottebekæmpelse med rottehund i Holstebro og Skive

Professionel bekæmpelse af rotter med Ransborg Multiservice

Rotter er ofte i toppen på listen over emner, vi generelt ikke ønsker at have i vores hjem eller på vores ejendom i det hele taget. Hvis man har rotter, er man sjældent i tvivl – de efterlader en skarp og ubehagelig lugt og piber og kradser i panelerne. Der er mange gode grunde til at være bekymret, hvis du har rotter i hjemmet. Rotten bærer en lang række sygdomme, som er sundhedsskadelige for mennesker, og det er derfor af allerhøjeste prioritet, at disse bliver bekæmpet hurtigt og effektivt. Hos Ransborg Multiservice tilbyder vi også kontrakter med en såkaldt sikringsordning til private og erhverv, så vi kan lave sikringer på din ejendom forud for at problemet opstår. 

Vi bekæmper rotter med specialtrænede rottehunde, gift, fælder eller med skydning

Hos Ransborg Multiservice har vi specialiseret os i flere effektive midler til rottebekæmpelse i Skive og Holstebro og omegn. Vi hjælper med at bekæmpe rotter hos private såvel som erhvervslivet, og vi er med dig under hele processen. Vi har til denne sag to specialtrænere rottehunde, der hurtigt og effektivt finder rotter, så vi kan få lukket sagen, og du kan vende tilbage til dagligdagen igen. Hvis det er nødvendigt, har vi også tilladelser til at skyde rotter med natsigte og luftgevær. Vi udnytter også traditionelle løsninger som opsætning af fælder eller gift.

Gode råd til forebyggelse af rotter

Der er flere måder, hvorpå du kan vanskeliggøre rotternes mulighed for at trives i dit hjem eller på din arbejdsplads. Her følger nogle råd, som du kan gøre brug af: 

- Hvis du har en gård med dyr, er det vigtigt, at du sikrer spiseligt fode i lukkede beholdere og sikrer hønsegårde, kaninbure og lignende

- Undgå at have tæt bevoksning op af murerne og tagudhænget – det kan give rotterne adgang til lofter

- Sikring af kloak og afløb samt ydermure og sokler – disse skal være tætte, for rotter har kun brug for sprækker på 2 cm. for at komme ind

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på rottebekæmpelse

Vi er en erfaren virksomhed med dygtige skadedyrsbekæmpere, og vi har hjulpet mange glade kunder i Holstebro, Skive og omegn. Du kan kontakte os og få et uforpligtende tilbud på enten telefon 21 54 72 73 eller på mail rrskadedyr@hotmail.com. Du kan også smide en kommentar her på hjemmesiden, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. 

Her ses rottehunden Agnes med denne dags fangst hos en meget tilfreds kunde.